Outletland in Odijk; aanvoer van
ruim 120 kindermerken onder een dak!

header

HUISREGELS


Beste klant,

 

Wij staan bekend om onze uitstekende service.
Dat willen wij graag zo houden.

 

Om eventuele misverstanden te voorkomen kiezen wij voor duidelijkheid.Daarom wijzen wij u graag op het volgende:


Als u onze winkel(s) betreedt gaat u akkoord met de volgende huisregels;
 

Ondanks het feit dat wij steeds vaker “het nieuwste van het nieuwste” kunnen aanbieden tegen een veelal sterk gereduceerd tarief, willen wij benadrukken dat Outletland een “outletwinkel” is. Bij ons gelden enige (soms andere) regels dan bij een reguliere kinderkleding / kinderschoenenwinkel waar de normale winkeladviesprijzen worden gerekend.
 

Ruilen / retourneren is uitsluitend mogelijk binnen 8 dagen met de originele kassabon. Artikelen moeten zijn voorzien van alle niet verwijderde en dus aangehechte kaartjes en labels, ongedragen en zonder “bijluchten”.

 

Ondergoed en badkleding kan helaas niet geruild of geretourneerd worden.


Op leer, ritsen, knopen, drukkers, gespen, haakjes, stiksels, printen, applicaties, borduursels, etc. van alle artikelen, geven wij geen garantie. Dat geldt ook voor slijtage van kleding en (neuzen van) schoenen, schoenzolen, hakken. Op het loslaten en verliezen van pailletten, steentjes en kraaltjes op schoenen en op alle slijtage van buitenaf, door met schoenen te remmen, glijden of kruipen, is geen garantie mogelijk ook niet op gekleurde binnenvoeringen die afgeven.


Ook hebben wij geen zgn. “wasgarantie”.

Voor schoenen, laarzen en ander schoeisel wijzen wij u tevens op het volgende;

 

Ieder seizoen brengen de schoenenfabrikanten steeds hippere modellen en de laatste trends van het moment. Steeds vaker worden voor (kinder)schoenen en laarzen kwetsbare materialen zoals lak of fantasiematerialen gebruikt. Deze materialen zijn erg hip maar ook kwetsbaar. Zowel de schoenenfabrikanten als Outletland adviseren u dan ook deze materialen met zorg te dragen om beschadiging of defecten te voorkomen. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om uw nieuwe schoenen / laarzen / schoeisel na aankoop met zorg te behandelen en mee om te gaan. Wij leveren net als de betere kinderschoenenwinkel 1e klas kwaliteit maar let wel; alles kan beschadigen of kapot! Zowel Outletland als de schoenenmerken accepteren geen reclamaties.


Andere reclamaties worden uitsluitend in behandeling genomen
binnen 1 maand na aankoopdatum met originele kassabon.


De door u aangekochte artikelen dienen voor het verlaten van de winkel door uzelf gecontroleerd te worden. Na aankoop / na het verlaten van onze winkel zijn wij niet meer aansprakelijk voor gebreken of schade aan het product.

Tevens maken wij u er op attent dat de door onze medewerk(st)ers uitgebrachte adviezen te allen tijde geheel vrijblijvend zijn en dat daaraan geen rechten ontleend kunnen worden. U beslist zelf wat u wel of niet koopt. U koopt wat u ziet!


Camerabeveiliging: Onze winkels zijn beveiligd met videocamera’s.

Productbeveiliging: Onze artikelen zijn zichtbaar en onzichtbaar beveiligd.

Controle van uw eigendommen: Om misverstanden snel op te lossen dient u medewerking te verlenen aan onderzoek van bijvoorbeeld uw kleding etc.

Diefstal:
Bij diefstal doen wij altijd aangifte bij Politie.

Tevens werken wij samen met “Stichting Overlastdonatie”, een effectief middel tegen winkeldiefstal. Overlastdonatie is een instrument dat ingezet wordt om de schade die gemaakt wordt bij winkeldiefstal, namens de winkelier, te verhalen op de dader. Eerder bleek dat overlastdonatie een doeltreffend preventief middel is tegen winkeldiefstal.    

Een winkeldiefstal kost de winkelier gemiddeld €151,- aan oponthoud en overlast. Nu is het mogelijk deze kosten op de winkeldief te verhalen. De Stichting "OverlastDonatie" gaat hiervoor achter het geld aan. Meer informatie kunt u vinden op de website www.overlastdonatie.nl

Winkelverbod:
Bij overtreding van onze huisregels bent u strafbaar ter zake huisvredebreuk (138 SR) en kan bovendien de toegang tot deze winkel worden ontzegd.

Geld: Vandaag de dag worden 98% van de betalingen gepind. Wij hebben daarom slechts wisselgeld in kas.

Vincent J. van Laar

Algemeen Directeur Outletland B.V.

 

N.B.: Uitzonderingen op deze huisregels zijn helaas niet mogelijk.               

  • Facebook
  • Twitter